EXPLORE CHANNELS

Love Story of Love Bird, Eva Celia & Demas Narawangsa

Diego Castaneda

Diego Castaneda

Sunday, June 5, 2022

Eva Celia & Demas Narawangsa share the story of how they started their love relationship and got married last Friday. They admitted that they first met in 2016. It all started when Demas performed with Indra Lesmana, Eva Celia's father.


"I first met Eva when I happened to be playing with Eva's father [Indra Lesmana]. I was invited to perform with Eva's father, then during the sound check there was Eva. We are acquaintances," said Dimas at a press conference on Instagram Live @thebridestory.


Everything went smoothly and got support from the family. During their relationship, Eva and Demas admitted that they had a lot in common and understood each other. The compatibility is said to come from the similarity of backgrounds, namely dwelling in the world of music.


Demas then proposed to Eva on September 21, 2021, right on Eva's birthday. However, it was the moment before the proposal that Dimas really remembered as a thrilling time. Because “when I proposed to Eva, it was Eva's birthday. A few moments before I thought a lot, 'Here I am, but [really] are you ready or not? I'm ready. Dare yourself,'” said Demas.


“Demas is a very patient person. Basically, Demas is patient, soft-hearted, understanding and supportive,” said Eva. Demas replied, “Eva is a very loving person, very sensitive, understanding, and supportive. His empathy is very high.” The moment of praising each other's qualities occurred at a press conference held on the night after the wedding.


"We also have several upcoming projects that we have been working on for the past few months. Because we are married, so the discussion for this project hopefully can be more focused. Hopefully this year, we've been working on it for almost a year. It's also one of those things that I can't wait to release." Finish Fever.


*****


Eva Celia & Demas Narawangsa berbagi cerita awal mula menjalin hubungan asmara hingga menikah pada jumat lalu. Mereka mengaku, pertama kali kenal pada 2016. Semuanya bermula ketika Demas manggung bersama Indra Lesmana, ayah Eva Celia.


“Aku pertama kali kenal eva waktu itu kebetulan main sama ayahnya eva  [Indra Lesmana]. Aku diajak perform sama ayahnya Eva, lalu saat soundcheck ada Eva. Kami pun kenalan,” tutur dimas dalam konferensi pers di Instagram Live @thebridestory.


Semuanya berjalan lancar dan mendapatkan dukungan dari pihak keluarga. Selama berpacaran, Eva dan Demas mengaku punya banyak kesamaan dan saling memahami. Kecocokan itu disebut berasal dari kesamaan latar belakang, yaitu berkutat di dunia musik. 


Demas kemudian melamar Eva pada 21 September 2021, tepat di hari ulang tahun Eva. Namun, momen menjelang lamaran itu yang sangat dikenang oleh dimas sebagai masa mendebarkan. Karena “waktu aku melamar Eva, itu kan bertepatan dengan ultah Eva. Beberapa momen sebelumnya aku banyak mikir, ‘Ini gue siap, tapi [bener] siap enggak ya? Siap deh. Beraniin diri,’” ucap Demas.


“Demas itu orangnya sabar banget. Pada dasarnya Demas sabar, hatinya lembut, pengertian dan suportif,” kata Eva. Demas pun membalas “Eva itu orangnya memang sangat penyayang, sangat perasa, pengertian, dan suportif. Empatinya sangat tinggi”. Momen saling memuji sifat itu terjadi pada konferensi pers yang digelar pada malam usai pernikahan.


“Kami juga ada beberapa upcoming project yang kami kerjakan beberapa bulan belakangan. Karena kita sudah menikah, jadi diskusi untuk project ini semoga bisa lebih fokus lagi. Mudah-mudahan tahun ini, kami sudah mengerjakan hampir setahun. Ini juga salah satu hal yang enggak sabar untuk dirilis.” Tuntas Demas.